SOLO gume imaju ekonomičnu konstrukciju i dizajnirane su za laku do srednje tešku upotrebu i uslove rada. Dobar primer za upotrebu SOLO guma su sve situacije u kojima  se viljuškari koriste za povremene kratke vožnje (<2 km), nakon kojih se viljuškari odmaraju pre sledeće vožnje, kao I vozila koja se sporo kreću.  Naše iskustvo pokazuje da kada je gumi ostavljeno dovoljno vremena da se ohladi  između dve vožnje , ona će ravnomerno da se troši do sigurnosne linije 60J i radiće bez ikakvih problema.

solo-sara-gume

Ova guma odgovara potrebama kupaca koji viljuškar koriste povremeno, u gore navedenim  aplikacijama i ne preporučujemo upotrebu Solo guma za bilo koju tešku ili dugotrajnu  upotrebu i rad viljuškara.

Ukoliko Solo gume ne odgovaraju Vašim potrebama, ili ukoliko tražite viši nivo kvaliteta guma, molimo da nam se obratite,jer u našem prodajnom asortimanu posedujemo sve vrste guma za sve uslove rada (čak I ekstremno teške).

Politika garancije I primena iste je standardna koja se koristi u industrijskoj praksi I ukoliko Vam je potrebna, rado ćemo Vam je proslediti (u prilogu se nalazi garancija).

Cene ovih guma su jako atraktivne I zbog toga se prodaju isključivo poprincipu avansnog plaćanjai bez mogućnosti odobrenja dodatnih rabata od unapred određenih.

Sve dimenzije guma (sa I bez prestena) imamo na našem lageru u Beogradu I veoma brzo možemo da ih isporučimo.

NAJPOVOLJNIJE PUNE GUME NA TRŽIŠTU!!!